QUI SOM

La Associació de Comerciants del Carrer Mandri, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix els comerciants del carrer Mandri, i els carrers de l’entorn. Sent la seva missió potenciar i promocionar el comerç de proximitat de la zona.

Constituïda l’any 2016, esta en ple procés de canvi i expansió. Treballant per sumar sinergies col·lectives entre els comerciants, per tal de generar l’interès dels consumidors, mitjançant accions i activitats que fomentin les compres, i la bona oferta de les botigues i establiments de restauració de qualitat, que es troben a l’entorn.

 

Els nostres valors

 La proximitat: El comerç de proximitat proporciona desenvolupament econòmic, seguretat, cohesió social i compromís amb la vida del barri.

 La participació: L’Associació es vol caracteritzar per una diversa participació, gràcies al contacte amb socis potencials i la inclusió de diferents tipologies de negocis. L’Associació vol treballar també en xarxa amb altres associacions de comerç en projectes de dinamització i millora de la competitivitat.

En resum, la Associació de Comerciants del Carrer Mandri procura el benefici de tots els associats amb lobjectiu de constituir una xarxa comercial forta, moderna i innovadora, integrada al barri i construint comunitat i veïnatge.

La Associacio compta amb el suport del Districte de Sarrià Sant Gervasi, la Direcció de Comerç i Consum (Ajuntament de Barcelona), i la Fundació Barcelona Comerç.

 Gonzalo Ros Almirall

President