Avís Legal i Política de Privacitat

Avís legal

Informació general

El present lloc web pertany a l’Asociación de Locales y Comercios de Mandri

De conformitat amb l’Art.10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, les dades identificatives de l’titular del lloc web són:

Asociación de Locales y Comercios de Mandri

Direcció: Carrer Balmes 188 3r 2a – 08006 Barcelona – Espanya

NIF: G66733262

Avís de copyright

Tota la informació continguda en aquest lloc web (exclosos els noms i marques de terceres empreses): textos, imatges, gràfics i el seu disseny són propietat de l’Asociación de Locales y Comercios de Mandri.

Es troben protegits per la normativa espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial, i queda prohibida la seva reproducció parcial o total sense expressa autorització de l’titular de l’copyright.

Política de privacitat

L’Asociación de Locales y Comercios de Mandri garanteix la confidencialitat de les dades personals i de qualsevol altre tipus que proporcionin els clients o visitants del lloc web.

D’acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE). I de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), així com de el Reial Decret 1720/2007, pel qual s’aprova el Reglament de Desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Informem que el seu nom, telèfon, adreça de correu electrònic i altres dades personals que pugui detallar en els formularis, formaran part de la base de dades de l’Asociación de Locales y Comercios de Mandri, sent la finalitat de la recollida i tractament d’aquestes dades el manteniment de la relació professional.

Els usuaris poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant un correu a través del nostre formulari de contacte.

Exempció de responsabilitat per l’ús de la pàgina web

L’Asociación de Locales y Comercios de Mandri, no es fa responsable dels danys ocasionats en els sistemes informàtics dels usuaris d’aquest lloc web per causes alienes a la seva voluntat, ni d’aquells danys que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet .

Altres consideracions

Aquest Avís Legal podrà ser modificat per l’Asociación de Locales y Comercios de Mandri, en qualsevol moment i sense previ avís a l’usuari.