699 45 36 51

Activitats comercials i culturals

del carrer Mandri any 2020

dia de sant jordi al carrer mandri

23 d’Abril

Sant Jordi

Les places de totes les ciutats i pobles de Catalunya s’omplen per un dia d’alegres parades als carrers. Es respira amor i cultura. Així és Sant Jordi, la tradició que marca l’arribada de la jornada més romàntica de l’any per a nosaltres.

Aquest any a causa de la situació excepcional que estem vivint no podrem realitzar les activitats programades per a aquest dia.

No obstant això des de l’Associació de Comerciants del carrer Mandri, us volem desitjar un molt feliç Sant Jordi, esperant retrobar-nos tots molt aviat.

Moltes gràcies

día de la mare al carrer mandri

3 de Maig

Día de la Mare

És tracta d’un dia molt especial en el qual volem compartir al costat de petits i grans l’amor a les nostres mares. Mandri és família.

Aquest any a causa de la situació excepcional que estem vivint no podrem realitzar les activitats programades per a aquest dia.

Des de l’Associació de Comerciants del carrer  Mandri, volem fer un homenatge a totes les nostres mares que sempre donen el seu amor el seu treball i el seu suport. Avui en moments difícils molt mes que mai.

Moltes gràcies. 

dia europeu del comerç de proximitat a mandri

9 de Maig

Dia Europeu del Comerç de Proximitat

Barcelona Comerç és # comerç de proximitat i com a tal, volem marcar al calendari una data que reivindique el paper de el comerç de proximitat en la construcció de la nova Europa de les ciutats, una Europa més propera i més pròspera. Volem ser part de la identitat d’Europa.

dia europeu del comerç de proximitat a mandri

23 de Maig

1ªMostra de Comerç Local del Carrer Mandri

Diversos comerços aprofiten per apropar els productes i serveis dels seus establiments als veïns i veïnes. En un espai privilegiat com són els Jardins de Ca n’Altimira, amb l’al·licient de tenir els productes a l’abast, poder establir una conversa espontània entre venedor i client sobre les excel·lències dels articles. Acompanyats amb música en viu, tallers infantils i degustacions.

dia del medi ambient al carrer mandri

5 de Juny

Día del Medi Ambient

Dia Mundial del Medi Ambient  (DMMA) es produeix el 5 de juny de cada any, per fomentar la sensibilització i l’acció a nivell mundial per a la protecció del nostre medi ambient. Realitzat per primera vegada el 1974, ha estat una campanya insígnia per a la sensibilització sobre les noves qüestions ambientals de la contaminació de la mar i l’escalfament global, amb el consum sostenible i delictes contra la natura.

Desde Mandri  fomentarem una  compra responsable mitjançant la promoció dels productes que permeten als clients  fer un consum conscient (ecològic, sense envasos, de proximitat…etc.).

concerts can altamira mandri

8 i 22 de Juliol

Concerts Jardins Ca n’Altamira 

Concerts de música clàssica i de jazz en petit format, potencian les possibilitats dels Jardins de Ca n’Altimira com un  espai de convivència i lleure, també durant els capvespres i les nits d’estiu.

Abans d’l’inici de la sessió musical, dues entitats del barri, donaran a conèixer als assistents les seves activitats socials mitjançant una xerrada informativa.

ruta tapes mandri

Del 21 de Novembre al 8 de Desembre

3ª edició Ruta de Tapes

Un any mes s’organitza  “TASTA’M Per Mandri”, una ruta gastronòmica per donar a conèixer les ‘tapes’ més delicioses, que podem trobar en els restaurants i bars situats a l’eix comercial.

L’activitat ofereix tapes de qualitat, promocionant i potenciant l’activitat d’aquest sector al carrer Mandri. Aconseguint donar a conèixer l’activitat del carrer i facilitant l’afluència del compradors.

campanya de nadal al carrer mandri

Del 15 de Desembre al 6 de Gener

Campanya Nadal

Dies d’amor, unió familiar, pau, recolliment, però també d’alegria, de trobada amb amics, de compres per a aquells a qui més estimem … de l’esperit nadalenc, i al carrer Mandri volem compartir-ho amb vosaltres.

Aquest any començarem les celebracions amb l’encesa de les llums de Nadal, que il·luminen i creen un ambient màgic que ens convida a passejar. Sumant un seguit d’activitats pròpies d’aquestes dates.