Activitats comercials i culturals

del carrer Mandri any 2021

dia de sant jordi al carrer mandri

 14 de Febrer

Dia de Sant Valentí

Des de l’ Associació de Comerciants del Carrer Mandri organitzem una fantàstic sorteig, amb vint obsequis per als guanyadors.

Participa a través del nostre Instagram fins al 12 de febrer.

dia de sant jordi al carrer mandri

 19 de Març

Dia del Pare

Celebra el dia de el pare a Mandri
El proper divendres 19 vine a celebrar el dia de el pare al carrer Mandri. Canvia el teu tiquet de compra d’aquest dia en un comerç associat, per una copa de cava o descompte en un altre d’Aqui som Mandri.
Feliç dia de el pare !!

dia de sant jordi al carrer mandri

23 d’Abril

Sant Jordi

Les places de totes les ciutats i pobles de Catalunya s’omplen per un dia d’alegres parades als carrers. Es respira amor i cultura. Així és Sant Jordi, la tradició que marca l’arribada de la jornada més romàntica de l’any per a nosaltres.

día de la mare al carrer mandri

3 de Maig

Día de la Mare

És tracta d’un dia molt especial en el qual volem compartir al costat de petits i grans l’amor a les nostres mares. Mandri és família.

dia europeu del comerç de proximitat a mandri

15 de Maig

1ªMostra de Comerç Local del Carrer Mandri

Diversos comerços aprofiten per apropar els productes i serveis dels seus establiments als veïns i veïnes. En un espai privilegiat com són els Jardins de Ca n’Altimira, amb l’al·licient de tenir els productes a l’abast, poder establir una conversa espontània entre venedor i client sobre les excel·lències dels articles. Acompanyats amb música en viu, tallers infantils i degustacions.

dia del medi ambient al carrer mandri

5 de Juny

Día del Medi Ambient

Dia Mundial del Medi Ambient  (DMMA) es produeix el 5 de juny de cada any, per fomentar la sensibilització i l’acció a nivell mundial per a la protecció del nostre medi ambient. Realitzat per primera vegada el 1974, ha estat una campanya insígnia per a la sensibilització sobre les noves qüestions ambientals de la contaminació de la mar i l’escalfament global, amb el consum sostenible i delictes contra la natura.

Desde Mandri  fomentarem una  compra responsable mitjançant la promoció dels productes que permeten als clients  fer un consum conscient (ecològic, sense envasos, de proximitat…etc.).