L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE MANDRI

QUI SOM

La Associació de Comerciants del Carrer Mandri, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix els comerciants del carrer Mandri, i els carrers de l’entorn.

La nostre missió es potenciar i promocionar el comerç de proximitat de la zona.

Constituïda l’any 2016, esta en ple procés de canvi i expansió. Treballant per sumar sinergies col·lectives entre els comerciants, per tal de generar l’interès dels consumidors, mitjançant accions i activitats que fomentin les compres, i la bona oferta de les botigues i establiments de restauració de qualitat, que es troben a l’entorn.

Els nostres valors

 

La proximitat: El comerç de proximitat proporciona desenvolupament econòmic, seguretat, cohesió social i compromís amb la vida del barri.

 

La participació: L’Associació es vol caracteritzar per una diversa participació, gràcies al contacte amb socis potencials i la inclusió de diferents tipologies de negocis. L’Associació vol treballar també en xarxa amb altres associacions de comerç en projectes de dinamització i millora de la competitivitat.

El nostre objectiu 

En resum, la Associació de Comerciants del Carrer Mandri procura el benefici de tots els associats amb lobjectiu de constituir una xarxa comercial forta, moderna i innovadora, integrada al barri i construint comunitat i veïnatge.

 

La Associacio compta amb el suport del Districte de Sarrià Sant Gervasi, la Direcció de Comerç i Consum (Ajuntament de Barcelona), i la Fundació Barcelona Comerç.

 

Gonzalo Ros Almirall 

President