Gaudeix de un Sant Valentí a Mandri

Des de l’ Associació de Comerciants del Carrer Mandri organitzem una fantàstic sorteig, amb vint obsequis per als guanyadors.

Els obsequis:

Tretze  dinars romàntics.

Una joia de Joieria Zapata.

Un conjunt de llenceria de Didal d’Or.

Un  massatge d’equilibri energètic de Clinica Mandri.

Una cistella de fruites romàntiques de Ametller Origen.

Una  samarreta tèrmica de Just.

Un joc de copes de la Ferreteria Mandri.

Un pack “Love Festin” de Boston Pizza.

Participa a través d’Instagram fins al 12 de febrer de 2021

    1. Segueix-nos a Instagram
    2. Fes Like a la publicació
    3. Menciona a  5  amic@s i comenta que t’agradaría que et  regalessin

 

*Bases legals:

ORGANITZADOR: Associació de locals i comerços de Mandri, entitat titular de www.eixmandri.cat (d’ara endavant, «Organitzador» i «Site», respectivament). Amb motiu de Sant Valentí, convoca un sorteig mitjançant l’ús d’Instagram. El concurs es regirà per les següents bases: 1. Participació: Les persones que desitgin participar hauran, donar like a la publicació, esmentar a 5 amics i seguir-nos a instagram. 2. Participants: Els participants han de ser PERSONES FÍSIQUES, de qualsevol edat, residents en territori espanyol. En la participació de menors d’edat, l’Organitzador comunica que seran els pares i tutors els únics responsables de controlar els menors en la navegació per les pàgines de l’Site i habilitar qualssevol altres mecanismes necessaris que vigilin i, si escau, impedeixin l’accés per part dels menors a les pàgines de l’Organitzador, no admetent l’Organitzador i / o qualssevol altres entitats relacionades amb el Concurs cap reclamació a l’respecte. No podran participar en el Concurs empleats de l’Organitzador. 3. Termini de participació: Es podrà participar fins al 12.02.2021 a les 00:00. 4. Premi: El / la guanyador @ seleccioneu @ rebrà: un dels premis comentats en el post d’insta de Sant Valentí. El premi no podrà bescanviar pel seu valor en metàl·lic. El 15.02.2021 es comunicarà per instagram el nom de l’guanyador @ amb una publicació, també se li escriurà un missatge per privat. 5. Protecció de dades: Els participants accepten, mitjançant la seva participació, que els comentaris que hagin de ser publicats en aquesta xarxa i altres xarxes socials, puguin ser compartits amb la resta d’usuaris d’Instagram. 6. Acceptació de les bases La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i l’acceptació d ‘instal.